Jymy-yllätys! Selviytyjät-ohjelmaan voi nyt hakea mukaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Selviytyjät-ohjelma alkoi äskettäin televisiossa toisen tuotantokautensa jaksoilla, ja lisää kausia on tulossa. Nyt on paljastunut, että hittisarjan kolmannelle tuotantokaudelle voi hakea mukaan. Tähän saakka julkkiskilpailijat on kutsuttu ohjelmaan, mutta seuraavalla kaudella tilanne muuttuu.

Nyt ohjelmaan haetaan kilpailijoita avoimen haun kautta, Nelonen kertoo. Seuraava tuotantokausi kuvataan touko-kesäkuussa 2019.

Tämän viikon Selviytyjät Suomi -jakso alkaa vakavissa merkeissä, kun Agila palaa heimoneuvostosta kotisaarelleen. Niklas Hagmanin yllätyshäätö nostattaa suukopua etenkin Niklakseen luottaneen Vilman sekä Niklaksen lähdön orkestroineen Lolan välillä. Ensi sunnuntain jaksossa nähdään myös erikoinen tilanne, kun Buwaya-heimossa Veronica paljastaa Kimin tarjonneen jopa rahaa liittosopimuksesta.