Pia Lamberg tyrmäävänä rannalla – miesten päiväuni?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista naiskauneutta ei kovin usein noteerata kansainvälisissä medioissa, vaikka samaan aikaan kaikkien naapurimaiden supermalleja ihaillaan esimerkiksi bikinikuvissa. Viime vuosina uraa maailmalla on kuitenkin tehnyt suomalainen missikaunotar Pia Lamberg.

Malliuraa edelleen tekevä Lamberg julkaisee nykyisin usein upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nyt hän on julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan itsestään nautiskelemassa rantaelämästä violeteissa bikineissä, jotka nostavat hänen povensa lähes päärooliin. Kuva on ikuistettu Yhdysvaltojen maineikkaalla Laguna Beachilla.

Miss Suomi 2011 Pia Lamberg aiheutti aikoinaan kohun luopumalla missikruunusta kesken missivuoden, jolloin ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi peri missikruunun. Sittemmin Lamberg ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan aktiivisesti.