Samaan aikaan Floridassa: Nainen pahoinpiteli poikaystävänsä kyljyksellä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ei liene yllätys, että tämän päivän erikoinen rikosuutinen kantautuu luettavaksenne Yhdysvaltojen aurinkoisesta osavaltiosta, eli Floridasta. Poliisi on pidättänyt 48-vuotiaan Jennifer Brassardin aseellisesta yhteenotosta. Hän oli pahoinpidellyt poikaystävänsä kyljyksellä.

Poliisit olivat joutuneet puuttumaan viime viikon perjantai-iltana tapahtuneeseen kotiväkivallantekoon Floridassa. Jennifer Brassard oli ottanut käteensä jäisen kyljyksen ja hakannut sillä poikaystäväänsä kasvoihin. Mies oli paennut asunnosta, ja hänelle oli tullut noin yhden sentin pituinen haava vasemman silmän alapuolelle.

Poliisi pidätti Brassardin, koska nainen oli ollut perheväkivallassa hyökkäävä osapuoli. Hän vapautui pidätyssellistä maksettuaan 250 dollarin takuusumman. Pidätysraportti ei kerro, takavarikoitiinko sianliha todistusaineistona, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi