Autoilija teki donitseja moottoritiellä – koko liikenne jumissa

Autot · Tim Isokivi

Moni autoilija on joskus harrastanut donitsien tekemiseksikin kutsuttua kumin polttamista parkkipaikoilla. Taannoin eräs kuski harrasti sitä kuitenkin keskellä moottoritietä, aiheuttaen ruuhkan.

Välikohtaus tapahtui Tennesseen Interstate 24 -valtatiellä noin kello 23 paikallista aikaa. Autoilija aiheutti liikenteen seisahtumisen lukuisilla kaistoilla alkamalla yhtäkkiä polttamaan kumia keskellä tietä.

Näyn ikuisti videoksi Ricardo A Suarez -niminen mies. Silminnäkijät kertoivat Scoop Nashville -sivustolle tempaukseen osallistuneen todennäköisesti useampi kuljettaja, jotka seisahtivat keskelle valtatietä antaakseen donitseja tehneelle kuljettajan tempulle tilaa.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.