RMJ-festivaali julkaisi ensi kesän tähtikaartinsa: ”Bomfunk MC’s, Pyhimys, Sanni…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Juhannuksena Raumalla juhlittava RMJ 2019 -festivaali on esitellyt tähtikaartinsa. Lavalle nousevat kuusi Emmaa voittanut Pyhimys, paluun tekevä Bomfunk MC´s sekä Vesta, Sanni, Vesala, Tungevaag & Raaban ja Gasellit. Mukana on myös Haloo Helsinki! -yhtyeen solisti Ellin sooloprojekti Ellips.

Yksi tulevan kesän RMJ-festivaalin erikoisuuksista on Mecano Beach hosted by Darude, jossa Suomen tämän vuoden euroviisuedustaja Darude isännöi Mecano Beachin DJ-aluetta koko festivaalin ajan ja tuo sinne kolmeksi päiväksi kotimaiset DJ:t ja ulkomaisia vieraita.

RMJ torstai: SANNI, Vesala, Pikku G, Pyhimys, Stereo, Roope Salminen & Koirat, Pasi ja Anssi

RMJ perjantai: Movetron, Ellinoora, JVG, Tungevaag & Raaban, Reino Nordin, Evelina, Portion Boys, Lukas Leon, Bomfunk MCs, Vesta

RMJ lauantai: Apulanta, Kaija Koo, Gasellit, Ellips, Elastinen, Adi L Hasla, Pariisin Kevät