Salarakas tymäävän seksikäs – jopa harmaa pyjama päällä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Newyorkilainen herrasmiesklubin tarjoilijatar, Lani Blair, on yksi viime vuoden aikana runsaasti fanikuntaansa kasvattaneista Instagram-malleista. Nyt hän on esitellyt seuraajilleen harmaaraidallista pyjamaa.

Yöasussa on kaksi osaa, eli toppi ja shortsit. Fashion Novan pyjamasetti istuu Lani Blairin päällä mainiosti jokaista kehon kurvia korostaen. Nainen on liittänyt kuvan yhteyteen viettelevän tekstin, jonka mukaan sinä olet ainoa kahvi, jota hän kaipaa aamuisin.

Lani Blair nousi otsikoihin vietettyään yön koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa. Hänestä tuli hetkessä Yhdysvaltojen seuratuin salarakas, sillä Thompson oli skandaalin aikana Khloe Kardashianin mies. Thompsonin ja Kardashianin ensimmäinen yhteinen lapsi syntyi vain muutama päivä kohun jälkeen.