Tämän vuoden silmälasitrendit ovat tässä – viisi tyyliä jyräävät

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Silmälasien avulla on helppo vaihtaa tyyliä. Osa ihmisistä on hankkinut itselleen imagolasit, vaikka heillä ei olisikaan tarvetta kakkuloille. Muodissa on nyt näyttäviä silmälasikehyksiä, jotka ovat olennainen osa tyyliä ja asukokonaisuutta.

Tänä vuonna niin sanotut kekkoslasit saavat väistyä ja tilalle tulevat läpinäkyvillä ja huomaamattomilla muovikehyksillä varustetut kakkulat. Lentäjänlasit, eli pilottimalliset silmälasit jatkavat muodissa edelleen saaden rinnalleen pyöreillä linsseillä ja metallikehyksillä varustetut näönparantajat.

Tyylivalikoima on kasvanut myös 70-luvun teemaisilla silmälaseilla, joissa on suurikokoiset linssit antaen kasvoille kunnolla raameja. Puolikkaat kehykset korostavat puolestaan kulmakarvojen aluetta. Pääasia on, että silmälasit ovat näyttävät ja itsevarmat.

View this post on Instagram

[ F I N C H ] 💗 get in quick!!

A post shared by baxter blue (@baxterblue_) on