Uutisankkurin raju hygieniapaljastus: ”En ole pessyt käsiäni 10 vuoteen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Henkilökohtainen hygienia on asia, johon suhtautuminen on jokaisella erilaista. Valtaosa ymmärtää kuitenkin peseytymisen merkityksen, mutta nyt Fox Newsin uutisankkuri Pete Hegseth on paljastanut todellisen jymy-yllätyksen. Hän ei nimittäin ole pessyt käsiään enää 10 vuoteen.

Hegseth perustelee päätöstään olla pesemättä käsiään sillä, että hän ei usko pöpöjen olevan oikeasti olemassa. Kyseenalaisista uutisistaan tunnetun Fox Newsin uutisankkuri kertoi, ettei usko mikro-organismien olevan totta, koska niitä ei voi nähdä paljaalla silmällä. Lehtitietojen mukaan Hegseth on valmistunut arvostetusta Harwardin yliopistosta.

Paljastusta tehdessään uutisankkuri näytti olevan täysin tosissaan, mutta paljastuksesta syntyneen kohun myötä hän totesi sittenkin vain vitsailleensa. Myöhemmin Pete Hegseth kertoi halunneensa vain provosoida ihmisiä, jotka pesevät ja desinfioivat käsiään koko ajan ja joka paikassa. Selityksiä ei ole kuitenkaan uskottu.