Vaateketju myy läpinäkyviä housuja – näitä ei moni uskalla käyttää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kehopositiivisuuden yleistyttyä ihmiset esittelevät ahkerasti puolialastomia vartaloitaan sosiaalisessa mediassa. Samalla myös katukuvassa on nähty pakarat paljastavia shortseja, läpinäkyviä paitoja ja alusvaatteita muistuttavia vaatekappaleita.

Asos-vaatekauppa on nyt ottanut myyntiin housut, jotka ovat läpinäkyvät. Housuissa on myös taskut, mutta koska nekin ovat läpinäkyvät, ei niihin kannata ainakaan tunkea arkaluonteisia tavaroita. Housujen vyötärökaistale lienee ainoa vaatekappaleen kohta, josta ei kuulla läpi.

Flounce Londonin housut ovat esittelytekstin mukaan valkoiset, mutta kaikki näkevät niistä läpi. Housut maksavat 40 puntaa, eli noin 45 euroa. Housut on valmistettu organzasta.

Asos
Asos