X Factorista tuttu Sana-duo on hajonnut

Viihdeuutiset · Stara.fi

X Factor -ohjelmassa viime vuonna mukana ollut rap-duo SANA on hajonnut. Duossa olivat mukana räppäri Sanan lisäksi hänen pitkäaikainen keikkalaulajansa. Parivaljakko oli hajota jo ohjelman aikana, mutta jatkoi ensimmäiseen livelähetykseen, jossa putosivat kisasta. Nyt duo muuttui kuitenkin sooloksi.

– Siinä tultiin siihen lopputulokseen, että jatkan yksin. Minä osaan ja pärjään, pystyn tähän yksin. Haluan olla ihan oikea uskottava artisti, en vain räppäri tai duon puolikas, johon kauan keikkameininkejäni brändäsin, Sana kertoo.

Sanan videohaastattelu kesältä 2018Sana vetäytyi tuotantotiiminsä kanssa marraskuussa Asikkalan Aurinkorannan mökkimaisemiin pitkäksi viikonlopuksi. Studiot laitettiin pystyyn ja uutta musiikkia alkoi syntyä. Biisileirillä syntynyt Tunne on julkaistu tänään 12. helmikuuta. Uudessa kappaleessa Sana vastaa myös lauluosuuksista itse Sana palkittiin taannoin Pohjois-Suomen Vuoden Nuori Menestyjä 2018 -palkinnolla.