Bikinipeppu sai kyytiä! Sika puraisi Michelle Lewiniä takapuoleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Hän laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi supertähdeksi. Michelle on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa ja noussut sometähdestä oikeaksi julkkiskaunottareksi.

View this post on Instagram

🐷🤨🤷🏼‍♀️😂

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Nykyisin Lewinillä on jo yli 13 miljoonaa seuraajaa Instagramissa, ja lisäksi miljoonia seuraajia muissa sosiaalisissa medioissa. Nyt hän on osoittanut, että myös eläinmaailmassa hänen takapuolensa on erittäin seurattu. Nimittäin konkreettisesti. Hän nimittäin keikisteli rannalla bikineissä, kun suurikokoinen sika juoksi hänen peräänsä ja puraisi takapuolesta.

Michelle Lewin kertoi taannoin nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.