Vanhus makasi koomassa sairaalassa – sitten oman koiran haukahdus

Viihdeuutiset · Stara.fi

65-vuotias Andy Szasz joutui sairaalan teho-osastolle kärsittyään syövän yhteydessä keuhkokuumeesta, jonka myötä hänet vajotettiin lääkäreiden toimesta koomaan. Miestä ei saatu sairaalan toimesta herätettyä, mutta sitten tapahtui jotain mitä kukaan ei uskonut ennalta tapahtuvaksi.

Andy Szaszin viisivuotias Teddy-koira sai Southampton General Hospital -sairaalan henkilökunnalta erikoisluvan tulla vierailemaan sairaalassa isäntänsä sängyn vierellä. Tapaamisessa koira haukahti, ja sillä oli odottamattomat seuraukset. Tutun koiran ääni nimittäin herätti isäntänsä koomasta.

Lääkärit olivat aikoneet herättää Andy Szaszin koomasta vasta kolmen päivän päästä, mutta nyt isäntä avasi silmänsä koiransa herättämänä. Henkilökunta oli ihmeissään koiran vaikutuksesta, ja se päästettiin myös uudelleen sairaalaan. Szasz pääsi sairaalasta jo neljä päivää myöhemmin. Nyt Teddy-koira elää onnellisena isäntänsä ja emäntänsä kanssa.