Huippumalli Candice Swanepoel esitteli pakaransa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka julkkisnaiset ovat ryhtyneet vaihtamaan leopardikuviota uuteen hittikuosiin, eli mustavalkoiseen seepraan. Se ei näytä häiritsevän eteläafrikkalaista supermallia Candice Swanepoelia, joka tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun tähtenä.

View this post on Instagram

When you can look but can’t touch…🕊❤️@tropicofc

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Toisen lapsensa viime kesäkuussa Hermann Nicolin kanssa saanut Swanepoel on nyt esitellyt bikinipeppuaan kameralle punaisissa bikineissä. Candice esitteli muutama päivä sitten vartaloaan myös upeissa kuvissa, joissa oli suorastaan yliannostus leopardikuosia. Ilmeisesti kuvien tarkoitus on tehdä kieli poskessa pesäeroa vanhahtavaan kuosiin.

View this post on Instagram

~wild orchid~ @tropicofc

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Candice Swanepoel synnytti terveen pojan kotonaan tiistaina 19. kesäkuuta. Pian synnytyksen jälkeen naisesta alkoi leviämään sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hän nautti aurinkoisesta päivästä uimarannalla. Nainen sai kuvien jälkeen osakseen ilkeitä kommentteja siitä, että hän olisi ollut huonossa kunnossa. Swanepoel muistutti tällöin fanejaan, että kuvat oli otettu 12 päivää synnytyksen jälkeen.