Ihmiset paljastivat: Nämä ovat huonoimmat lahjat ystävänpäivänä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Suomessa ei juhlita ystävänpäivää yhtä innokkaasti kuin rapakon takana, mutta silti monet haluavat muistaa omaa rakastaan tai ystäväänsä pienellä paketilla. Nyt on paljastettu kaikkien aikojen huonoimmat lahjat – jos ylipäätään on saanut mitään.

Deittipalvelu Plenty Of Fish on kysynyt käyttäjiltään huonoimpia lahjoja ystävänpäivänä. Yksi kertoo saaneensa donitsin. Yhden ainoan donitsin. Toinen paljastaa, että hänelle ojennettiin tekoruusu ja ilmapallo. Eräs ihmettelee sukkia, jotka tulivat esiin lahjapaketista.

Huonoimpien lahjojen listalle pääsevät myös avaruusolion näköinen pehmolelu, valkoinen kangaskassi kauppaostoksia varten ja ateria McDonald’sissa. Yksi henkilö on saanut kehystetyn valokuvan deittiseuralaisestaan. Toinen kertoo saaneensa muovisormuksen, kolmas avaimenperän ja neljännelle on annettu sipsipussi.

Ystävänpäivä on perinteisesti täynnä romantiikkaa ja erotiikkaa. Osa ihmisistä antaa kuitenkin kumppanilleen lahjoja, joissa ei ole piiruakaan ajatusta. Kuten kuulakärkikyniä. Vieläkin kamalampaa on saada lahjaksi viesti, jossa kerrotaan suhteen päättyvän.