Povipommi Coco kynsisalongissa – toppi oli ratketa jättipoven vuoksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohumalli ja räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin aloitti malliransa 20 vuotta sitten ollessaan 18-vuotias. Nainen on nyt väittänyt keksineensä suurikokoisen takapuolen esittelyn jo kauan ennen Kim Kardashanin nousua suurten peppujen kuningataren vallankahvaan.

Taannoin Nicole Coco Austin julkaisi itsestään kuvan 14-vuotiaana teinityttönä. Kuva sai suuren suosion, sillä sittemmin kurvitar on kokenut valtaisan muodonmuutoksen. Nyt Coco nähdään istumassa kynsysalongissa, mutta huomion varastavat kynsien sijaan hänen kurvinsa, jotka pullistelevat vihreässä tiukassa topissa.

Perheenäiti ja povipommi Nicole Coco Austin voitti vuonna 1998 Miss Ujena -kilpailun Meksikossa, jonka jälkeen hän aloitti työuransa Playboy-kartanossa. Sittemmin nainen on nähty muutamissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Vuonna 2008 hän poseerasi Playboy-lehden sivuila. Nainen on naimisissa räppäri Ice-T:n, eli Tracy Lauren Marrow’n, kanssa. Pariskunnalla on Chanel-niminen tytär.