Ihmis-Ken sai makuaistinsa takaisin – 11. nenäleikkaus auttoi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläisessä This Morning -televisio-ohjelmassa vieraana ollut ihmis-Ken Rodrigo Alves on paljastanut, että hänen viimeisin kauneusleikkaussarja oli onnistunut. Hän pystyy vihdoinkin hengittämään normaalisti nenän kautta vuosia jatkuneiden ongelmien jälkeen.

– Minulla oli neljä vuotta jatkuvasti flunssainen olo nenän bakteeritulehduksen takia. En pystynyt maistamaan kunnolla, Rodrigo Alves kertoo.

Hän joutui matkustamaan Iraniin asti saamaan vihdoin apua kinkkiseen ongelmaansa. Hänen nenänsä oli leikkaukseen asti tavallaan kuoliossa. Nyt hän on kykeneväinen aistimaan sillä taas normaalisti. Samalla hänen silmänsä muutettiin kissamaiseksi, mikä puolestaan hankaloittaa ainakin aluksi silmäluomien ummistamista leikkausarpien ollessa vielä herkät.

Brasilialainen Rodrigo Alves on käyttänyt 685.000 euroa ulkonäkönsä muokkaamiseen plastiikkakirurgisesti. Hän on ottanut 70 kauneusleikkausta. Seuraavaksi mies aikoo osallistua Euroviisuihin.