Tässä se on! Daruden toinen ehdokas Suomen euroviisuksi on Superman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea Euroviisuihin edustamaan lähtevä Darude on tänään julkaissut toisen kolmesta kilpailukappaleestaan. Toinen kappale on nimeltään Superman, ja sen vokaaliosuuksista vastaa niin ikään Sebastian Rejman. Kappale kertoo arjen sankaruudesta.

Katso Superman-kappale tästä

– Meillä kaikilla on joku henkilö tai jokin juttu, joka kannustaa eteenpäin. Omalla kohdallani se on esimerkiksi lapseni nauru tai koirani, joka ilahtuu aina minut nähdessään. You can make me fly like a superman, laitat minut lentoon, Darude kertoo kappaleen sanoituksista.

Darude on säveltänyt ja sanoittanut Supermanin yhdessä Thom Bridgesin ja Chris Hopen kanssa. Supermanin on tuottanut Darude. Solistina Supermanissa kuten kaikissa UMK-kilpailukappaleissa on Sebastian Rejman. Musiikkivideon on ohjannut Jaakko Manninen. Hän ideoi, että Darude näyttelee videolla supermiestä.