Bomfunk MC’sin Freestyler-jättihitin musiikkivideo tehtiin uusiksi – tässä upea tulos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen menestyneimpiin lukeutuvan Bomfunk MC’s-yhtyeen esikoislevystä tulee kuluneeksi 20 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi yhtye tekee tulevana kesänä kuusi festivaalikeikkaa. Nyt Raymondin, Gismon ja Jaakko Salovaaran muodostaman Bomfunk MC’s-yhtyeen klassikkohitistä on tehty uusi musiikkivideo.

Bomfunk MC’s -yhtyeen In Stereo –esikoisalbumin julkaisusta tulee nyt kuluneeksi kaksikymmentä vuotta. Albumilta irrotettu Freestyler-single nousi listaykköseksi yhdessätoista eri maassa ja oli vuonna 2000 Euroopan myydyin single. Sen kunniaksi belgialainen teleyhtiö Telenet on tehnyt kappaleen musiikkivideosta uuden version. Video kuvattiin Belgradissa.

Kolme albumia julkaissut Bomfunk MC’s on viettänyt hiljaiseloa vuoden 2006 kiertueensa jälkeen, mutta juhlistaa nyt 20-vuotista merkkipaaluaan nousemalla festarilavoille alkuperäisellä kokoonpanollaan. Kesän 2019 keikoilla Raymondin ja Gismon lisäksi lavalle nousee yhtyeen tuottajana alusta asti toiminut Jaakko ”JS16” Salovaara.