Aviopari harrasti seksiä vasta häämatkalla – miehellä olikin mikropenis

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tuore vaimo kirjoitti äskettäin tarinansa Reddit-palveluun. Hän oli tapaillut aviomiestään puolisen vuotta ennen kihlautumista. Pariskunta meni naimisiin vuoden yhdessäolon jälkeen. He olivat kuitenkin päättäneet jättää seksin häiden jälkeiseen elämään, koska mies kertoi olleensa vanhanaikainen.

Pariskunta oli pussaillut ja halaillut ennen häitä, mutta mies oli aina pannut stopin sekstailemiselle, koska sanoi olleensa yhdynnän suhteen vanhanaikainen. Todellisuus olikin toinen, sillä naiselle selvisi miehellä olevan mikropenis vasta häämatkan aikana. Tuore vaimo kertoi asiasta Redditissä.

Nyt vaimo on paljastanut, että hänen miehensä harkitsee oikeustoimia häntä kohtaan. Mies oli myöntänyt suoraan, että pelkäsi naisen jättävänä hänet, mikäli saisi tietää miehensä mikropeniksestä. Redditiin kirjoittaminen on kuitenkin tehnyt miehestä maailmanlaajuisesti tunnetun ja hän pelkää, että nimi paljastetaan pian kaikille. Mikropenis on alle 7-senttimetrinen erektiossa.

AITA because my husband saw my post and says he wants to leave me and sue me? Says he wants an annulment and is considering suing me for defamation of character. from AmItheAsshole

AITA: Newlywed husband (32M) wanted to wait til marriage for sex and just surprised me (27F) with micropenis on the honeymoon. from AmItheAsshole