Retkeilijä oli jumissa juoksuhiekassa 11 tuntia

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Utahissa sijaitsevassa Zionin luonnonpuistossa liikkunut retkeilijä joutui taannoin tukalaan tilanteeseen. Hän jäi jumiin juoksuhiekkaan tuntien ajaksi.

Ryan Osmun ja Jessika McNeill olivat olleet vaeltelemassa tuntikausien ajan. Jessika kaatui matalaksi puroksi luulemaansa juoksuhiekkaan. Ryanin yrittäessä pelastaa tyttöystäväänsä hänen jalkansa upposi hiekkaan.

Mies onnistui auttamaan Jessikan pois, mutta hän oli edelleen itse jumissa. Kaiken lisäksi kaksikon puhelimissa ei ollut kenttää. Tunteja myöhemmin puistonvartijat löysivät pariskunnan ja ryhtyivät pelastustöihin Jessikan onnistuttua viimein soittamaan hätänumeroon.

Ryan ehti ABC-uutissivuston mukaan olla juoksuhiekassa 11 tunnin ajan. Hänet saatiin pois juoksuhiekasta helikopterin avustuksella. Kaksikkoa hoidettiin hypotermian varalta ja heidät lennätettiin seuraavana aamuna turvaan.