Tässä se on! Daruden kolmas euroviisuehdokas julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Daruden kolmas ehdokas Suomen euroviisuksi on juuri julkaistu. Darude feat. Sebastian Rejman Look Away on kolmas ja viimeinen UMK-kilpailukappale. Nyt Look Away on julkaistu suoratoistopalveluissa ja Yle Areenassa. Kappale käsittelee globaaleja ongelmia, se on hätähuuto maailman tilasta.

– Maailmassa tapahtuu kamalia asioita. On luonnonmullistuksia, sairautta, sotaa ja pakolaisuutta. On helpompaa katsoa muualle kuin nähdä tai ajatella näitä asioita. Kappaleen viesti on, että pitäisi nähdä, katsoa ja tehdä jotain, Darude toteaa.

– Look Away pohtii meidän länsimaisten etuoikeutettua asemaa. Sen ei ole tarkoitus saarnata tai kertoa, mitä ihmisten pitäisi tehdä. Mutta toivon, että kappale herättää ajatuksia ja luo uusia näkökulmia, Sebastian sanoo.

Look Awayn ovat säveltäneet ja sanoittaneet Sebastian Rejman ja Darude. Luontoteemaisen musiikkivideon on ohjannut Jaakko Manninen. Kuvissa näkyy aavikoita, metsiä, hiekkarantoja ja revontulia.