Kaikkien aikojen pulkkamäki – kymmenien metrien ilmalento hyppyristä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ross Baker -niminen mies on julkaissut Facebookiin videon kaveriporukalla tekemästään mäenlaskusta. Mies on laskenut suurta rinnettä alas yhdessä Mason Noyesin ja Charlie Evansin kanssa. Video on pakko nähdä itse.

Miehet laskevat rinnettä alas ja etenevät hyppyrin nokalle. Sen jälkeen alkaa videon paras osuus. He nimittäin lentävät useita kymmeniä metrejä ilmassa ennen lumirinteeseen laskeutumista.

Video on kuvattu Yhdysvaltojen Idahossa, Sun Valleyssa. Pieni kaupunki sijaitsee lähes kahden kilometrin korkeudessa ja se on tunnettu etenkin sen talviurheilukeskuksesta. Pulkkamäet näyttävät ainakin olevan erinomaisia.

Publiée par Ross Baker sur Dimanche 17 février 2019

No paddle, No problems.

Publiée par Ross Baker sur Dimanche 17 février 2019