Maisa Torpan saunakuva hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Maisa Torppa on ollut vuosien varrella useasti otsikoissa rohkeiden kuvien ja lausuntojensa ansiosta. Usein ne ovat aiheuttaneet kiivasta keskustelua sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina Maisa on esitellyt someseuraajilleen lomakuviensa lisäksi myös kuvan lähiopetuksensa loppumetreiltä.

Nyt Maisa on päässyt lomatunnelmiin ja suunnannut Puumalaan, jossa hän on ikuistanut upean näkymän saunasta. Lauteilta avautuu nimittäin silmiähivelevä näköala Saimaalle suuresta ikkunasta. Tällainen sauna lienee monien suomalaisten unelma.

Taannoin Torppa yllätti seuraajansa julkaisemalla Instagramissa valokuvan itsestään meikittömänä ja ilman kuvankäsittelyä. Hän kertoi miten monia sosiaalisessa mediassa leviäviä kuvia on käsitelty rajusti kuvankäsittelyssä, vaikka kuvia väitetään muokkaamattomiksi.

– Tässä on teille suomalainen nainen aamulla. ILMAN photoshoppia ja meikkiä! Mulla on vatsassa tähystysleikkaus arvet viidestä eri vatsan alueen leikkauksesta ja aivan saakelin isot silmäpussit! Mutta ylpeydellä kannan ne. Ja arvatkaa mitä… multa löytyy myös selluliittia! #photoshopvsreality #thereality