Mies pyysi vaimoa ottamaan botoxia – naururypyt ärsyttivät liikaa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Puoli vuotta naimisissa ollut pariskunta on ajautunut eron partaalle aviomiehen oudon pyynnön vuoksi. Mies oli pyytänyt vaimoaan ottamaan botoxia. Syynä oli naisen nauru ja hymy.

Nainen kertoo Redditissä ihmetelleen syytä miehensä etääntymiselle. Hän ajattelin ensin syynä olevan miehen uusi työpaikka ja siitä aiheutunut stressi, mutta todellisuudessa aviomiestä ärsytti vallan muu asia. Vihdoin vaimo sai nyhdettyä mielipahan syyn esiin.

Mies oli herännyt keskellä yötä itkuisena ja pyytänyt vaimoaan ottamaan botoxia. Aviomies sanoi syyksi naisen hymyn, joka ärsytti. Koska 31-vuotias nainen haluaa näyttää kauniilta aviomiehensä silmissä, ovat he luisumassa todennäköisesti avioeroon. Vaimo kertoo, että ei voi enää koskaan tuntea olevansa kaunis miehen silmissä.

Husband wants me to get Botox from relationship_advice