Kohumissi Pia Lamberg bikineissä – tätä vartaloa kelpaa ihastella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista naiskauneutta ei kovin usein noteerata kansainvälisissä medioissa, vaikka samaan aikaan kaikkien naapurimaiden supermalleja ihaillaan esimerkiksi bikinikuvissa. Viime vuosina uraa maailmalla on kuitenkin tehnyt suomalainen missikaunotar Pia Lamberg.

Nyt Lamberg nähdään poseeraamassa rannalla upeassa bikinikuvassa, jonka on ikuistanut valokuvaaja Veronica Sams. Malibun rannalla Los Angelesin liepeillä ikuistetussa valokuvassa huomion varastaa missikaunottaren upean vartalon lisäksi hänen bikinipeppunsa.

Miss Suomi 2011 Pia Lamberg aiheutti aikoinaan kohun luopumalla missikruunusta kesken missivuoden, jolloin ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi peri missikruunun. Sittemmin Lamberg ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan aktiivisesti.