Sara Sieppi julkaisi seksikkään bikinikuvan: ”Tuntuu just nyt tosi kivalta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin sinkkuuntunut missikaunotar Sara Sieppi on tarjonnut viime viikkoina faneilleen useasti silmänruokaa julkaisemalla toinen toistaan upeampia kuvia aurinkolomaltaan. Taannoin hän paljasti, ettei ollut reissussa yksin ja joutuneensa myös maksamaan saadakseen upeita somekuvia.

View this post on Instagram

Hetkessä eläminen tuntuu just nyt tosi kivalta.

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Nyt Sara on julkaissut itsestään upean kuvan Instagramissa. Siinä hänet nähdään poseeraamassa bikineissä uima-altaassa, ja päähuomion kuvassa vie perinteiseen tapaan missikaunottaren upea vartalo.

Sara paljasti taannoin osallistuneensa lomallaan myös opastetulle ”Instagram-retkelle”, jossa opas kehotti vaihtamaan asua jokaisen kohteen välillä. Sieppi paljasti joutuneensa maksamaan päästäkseen poseeraamaan tässä kuvassa, joten upeat Instagram-kuvat eivät synny helpolla.

– Lisäksi jouduin maksamaan, jotta edes pääsin tuohon ja takana oli muita ihmisiä jonottamassa omaa vuoroaan. Sellainen tarina siis tämän kuvan takana. Pitäkää se mielessä, kun kuvaatte stooriin vaikkapa sitä lumikinoksen alla olevaa autoa aamukuudelta pienessä kiukussa. Se hetki on sentään aito, Sara muistuttaa.