Kohukaunotar peppu pystyssä – herutuskuvien aatelinen leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin perhettä tarkoituksella ärsyttäneet Blac Chyna ja Soulja Boy sopivat, että esittäisivät pariskuntaa. He kuitenkin huomasivat kiinnostuneensa toisistaan oikeasti ja aloittivat seurustelun. Suhde kuitenkin päättyi jo kahden viikon seurustelun jälkeen.

View this post on Instagram

Heyyyyy Ms. Chyna @fashionnova

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Glamourmalli Blac Chyna on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa varsinaisen herutuskuvien aatelisen, sillä hän poseeraa parhaillaan antavassa mekossa peppu pystyssä ja rintavako esillä.

View this post on Instagram

Hello Kitty 🥰 @fashionnova

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Blac Chynan exä Tyga on ollut erimielisyyksissä Soulja Boyn kanssa siitä, kumpi räppäri on ollut viime vuonna menestyneempi. Kostona riidasta Soulja Boy hieroi suhdetta Blac Chynaan. Soulja Boy seurustelee nykyisin Tiona Fernan -nimisen mallin kanssa. Parikymppinen nainen työskentelee mallina ja meikkitaiteilijana.