Huutokauppakeisarin Markku saa oman ohjelman – sarja alkaa pian

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Huutokauppakeisari -realitysarjasta tunnetuksi tullut Markku Saukko saa oman realitysarjansa. Markku hoitaa -ohjelman ensimmäinen jakso nähdään Nelosella tiistaina 5. maaliskuuta. Sarjassa Suomen huutokauppakeisarista tuttu Markku rientää yhdessä ystävänsä Timo Hyppösen kanssa pakettiautolla auttamaan ihmisiä ympäri Suomen.

Jokaiseen reissupäivään mahtuu markkumaisia kommelluksia, ilon ja onnen hetkiä sekä ikimuistoisia kohtaamisia. Jokaisessa jaksossa yksi kohteista on julkisuudesta tutun henkilön kummikohde. Kauden aikana Markun ja Timon kummikohteiden avuksi lähettävät Sinuhe Wallinheimo, Katriina Honkanen, Irina ja Vertti Harjuniemi.

Yhdessä jaksoista mukana nähdään myös Au pairit Miamissa -ohjelmasta tuttu, vahvoja tunteita katsojissa herättänyt Jane. Ensimmäisessä jaksossa entinen jääkiekkomaalivahti ja nykyinen kokoomuksen kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo esittelee Markulle ja Timolle Jyväskylässä perheen, joka rankan arjen keskellä ei ole ehtinyt kunnostaa taloa. Erityisesti lastenhuone olisi remontin tarpeessa.

Perheen äiti Virva esittelee neljä lastaan, joista kahdella on terveydellisiä haasteita. Kuusivuotias Jasu joutui syntyessään olemaan aika pitkään sairaalassa, sillä hänellä todettiin harvinainen syndrooma. Kun selvisi, että Jasu selviää hengissä, perhe huomasi että kahdeksanvuotiaalla Ronjalla ei ollut kaikki kunnossa.

– Jasulta puuttuu nenä. Jasulla ei ole kunnolla silmiä. Parista vuodesta en muista mitään. Tässä on varmaan viisi vuotta menty silleen, että on tutkittu ja hutkittu molempia vuorotellen, Virva muistelee.