Koira simahti sohvalle – kuorsausvideo saa nauramaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuorsaaminen voi vaikuttaa sekä omaan että kumppanin hyvinvointiin salakavalasti. Huonosti nukutut yöt tekevät päivistä sumuisia ja voivat jopa aiheutta terveysongelmia. Osa eläimistä kuorsaa niin kovaäänisesti, että ne on siirrettävä yön ajaksi makuuhuoneesta pois.

Nyt esittelyyn nousee koira, jonka kuorsausdesibelit haastavat jopa raavaan miehen. Koira nukahtaa joka ilta sohvalle, eikä sen vieressä pysty katsomaan edes elokuvia kovaäänisen kuorsauksen vuoksi. Hauska video on kuvattu Puolassa.

Kuorsaavan ihmisen kanssa nukkuminen vaatii harjoittelua. Kun ääneen lopulta vuosien saatossa tottuu, saattaa toinen herätä öisin siihen, jos vierustoveri ei kuorsaakaan. Jokaisen kuorsaavan ihmisen tulisi kuulla omaa kuorsaamistaan nauhoitettuna, jotta he ymmärtäisivät ääntelynsä laadun.