Lady Gaga ja Madonna sopivat vuosia kestäneen riitansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popkulttuurin viime aikoina usein riitaisassa maailmassa on nähty pilkahdus rauhasta. Vuosien ajan riitaa yllä pitäneet Lady Gaga ja Madonna ovat tehneet sovinnon.

Popmusiikin supertähdet nähtiin hyvissä väleissä Oscar-gaalan jatkojuhlissa. Tästä todisteena toimii kaksikosta otettu kuva, jossa Madonna halaa A Star is Born -elokuvan Shallow -kappaleella voittamaansa Oscar-palkintoa.

Madonnan ja Lady Gagan välillä on ollut eripuraa siitä lähtien kun viimeksi mainittu nousi julkisuuteen. Madonna on mun muassa syyttänyt Born This Way -kappaletta kopioksi omasta Express Yourself -hitistään.

Lady Gaga puolestaan kertoi eroavansa Madonnasta, sillä hän kirjoittaa ja soittaa itse kappaleitaan. Riita sai uutta tuulta alleen jälleen viime joulukuussa Lady Gagan pressikiertueella antamien kommenttien jälkeen.

View this post on Instagram

The 91st Academy Awards were filled with historic firsts and emotional moments, from @blackpanther‘s Ruth E. Carter and Hannah Beachler becoming the first black women to win in their respective categories (Costume Design and Production Design) to @ladygaga and Bradley Cooper’s stirring performance of their award-winning song “Shallow.” After the event, the biggest names in #Hollywood celebrated at “The Party,” entertainment mogul @guyoseary and @madonna’s famed after-party, where there is a strict ban on social media posts. TIME partnered at the event with the artist and photographer JR—a 2018 #TIME100 honoree—for an exclusive look at last night’s winners and partygoers. See more pictures at the link in bio. Photograph by @jr for TIME

A post shared by TIME (@time) on