Mentalisti Jose Ahosen päivitys aiheuttaa epäuskoa: ”Esimerkki kuinka aivomme keksivät juttuja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen taikuri Jose Ahonen tuli aikoinaan maailmanlaajuisesti tunnetuksi, kun hän teki taikatemppuja eläimille ja muodostui sometähdeksi. Viime vuosina Ahonen kollegoineen on nähty myös esimerkiksi festareilla tekemässä lähitaikuutta festarivieraille ja artisteille.

Tällä kertaa Ahonen kummastuttaa suomalaisia sosiaalisessa mediassa, jossa hän on julkaissut kuvan mansikoista. Katsojien silmät ja aivot kertovat, että mansikat ovat luonnollisesti punaisia, mutta todellisuudessa kuvassa ei ole lainkaan punaista väriä.

– Hyvä esimerkki siitä kuinka aivomme keksivät juttuja. Kuvassa EI ole yhtään punaista. Mansikat ovat harmaita/vihreitä, Jose Ahonen toteaa kuvan yhteydessä.