Suvi Teräsniska synnytti pojan – koskettava somepäivitys viittaa Olli Lindholmiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkilaulaja Suvi Teräsniska on synnyttänyt kolmannen lapsensa. Hän kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa koskettavalla päivityksellään, jossa viitattiin useissa kohdissa taannoin edesmenneeseen Yö-yhtyeen laulaja Olli Lindholmiin.

Teräsniska ja Lindholm olivat läheiset työtoverit, ja perheenlisäyksestä kertovassa päivityksessä Suvi lainasi Yö-yhtyeen Ihmisen poika -klassikkohitin lyriikkaa, joka on Juice Leskisen käsialaa. Lisäksi Teräsniska viittasi taannoiseen suru-uutiseen, joka pysäytti Suomen rockväen.

View this post on Instagram

”Niin poika kiskoo pojan unta sikeää kehtolaulu kesken taas kerran jää, liukenee yöhön murheet aikuisen Ihmisen poikaa kun katselen..” -Juice Leskinen- ▫️ Jos on surua ollut tähän helmikuuhun niin onneksi se päättyy iloon ja onneen kun meidän hyökkäysketjun toinen laituri saapui tänään varhain aamulla viimein maailmaan 💙 ▫️ Pois unohtuu huolet ja murheet kun saa oman poikansa nostaa rinnalle ja itkeä kerrankin ilosta. #ihmisenpoika #circleoflife ▫️ Kiitos kaikille teille kauniista viesteistänne, mitä oon viimeisen kaksi viikkoa saanut lukea. Vaikka surulle on halunnutkin antaa aikaa ja tilaa niin siellä jossain on koko ajan tuikkinut pieni valo ja elämäni pienet miehet ovat pitäneet fokuksen elämässä 💙 #elämänimiehiävahvojaherkkiä #elämänimiehiäsuuriapieniä ▫️

A post shared by Suvi Teräsniska (@suviterasniskaofficial) on

– Jos on surua ollut tähän helmikuuhun niin onneksi se päättyy iloon ja onneen kun meidän hyökkäysketjun toinen laituri saapui tänään varhain aamulla viimein maailmaan 💙 ▫️Pois unohtuu huolet ja murheet kun saa oman poikansa nostaa rinnalle ja itkeä kerrankin ilosta, Suvi Teräsniska kirjoitti.

– Kiitos kaikille teille kauniista viesteistänne, mitä oon viimeisen kaksi viikkoa saanut lukea. Vaikka surulle on halunnutkin antaa aikaa ja tilaa niin siellä jossain on koko ajan tuikkinut pieni valo ja elämäni pienet miehet ovat pitäneet fokuksen elämässä.