Anna Abreu härskissä asennossa – tässäkö tuore promokuva?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Anna Abreu, eli nykyisin pelkkä Abreu, on viime aikoina ollut esillä varsinkin eläinten oikeuksien puolestapuhujana. Hänen tukemansa Eläinlaki-vetoomusta sai taannoin lähes 140.000 allekirjoitusta. Laulajatar on viime aikoina nähty useita kertoja upeissa somekuvissa.

View this post on Instagram

A post shared by ABREU (@iamabreu) on

Kerroimme äskettäin miten Anna Abreu poseerasi ystävänsä salaa ikuistamassa kuvassa bikineissä hotellin uima-altaalla. Nyt Abreu on julkaissut itsestään näyttävän valokuvan, joka on mahdollisesti tuoreita promokuvia. Asennon perusteella kuva ei kuitenkaan jätä arvailun varaa, sillä kuvassa Anna poseeraa tuimailmeisenä, jalat reteästi levällään ja kädet päänsä takana.