Koko elokuvateatteri varattiin syöpäsairalle – haluavat nähdä uuden Avengersin

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvel-fanit odottavat jännityksestä hiukoillen huhtikuussa ensi-iltansa saavaa Avengers: Endgame -elokuvaa. Nyt Yhdysvalloissa on varmistettu, että myös syövästä kärsivät pääsevät näkemään elokuvasarjan loppuhuipentuman.

One List One Life -hyväntekeväisyysjärjestö on Comicbook.com-sivuston mukaan vuokrannut kokonaisen elokuvateatterin Kalifornian Sacramentossa. Tarkoituksena on tarjota syöpäsairaille ja paikallisen lastensairaalan potilaille mahdollisuus nähdä Avengers: Endgame turvallisessa ympäristössä.

Tempaus sai alkunsa kampanjasta, jolla haluttiin auttaa luusyöpää sairasta Lexi-nimistä tyttö tapaamaan jonkun Marvel-elokuvien tähdistä. Kampanja kantautui lopulta One List One Lifen Dillon Hillin ja Clay Stevenin tietoon. He päättivät sekä hankkia sille näkyvyyttä että auttaa muita syöpäsairaita Marvel-faneja vuokraamalla heille kokonaisen teatterin.