Elastinen sairastui rajusti – keikat peruttu: ”Vuoteen omana ja lääkittynä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen räppäri Elastinen loisti taannoin poissaolollaan Tampereella järjestetyssä perinteisessä Iskelmä Gaalassa, mutta syy poissaoloon oli erittäin hyvä. Hän oli nimittäin kumppaninsa kanssa saattamassa maailmaan perheensä tuoreinta jäsentä. Myöhemmin hän kertoi pienokaisen syntymästä.

Nyt Elastinen on joutunut yllättäen Suomea parhaillaan piinaavan influenssa-aallon uhriksi, sillä hän kertoi perjantaina joutuneensa perumaan viikonlopun keikkansa. Suosikkiräppäri paljasti makaavansa sängynpohjalla.

– Sairastuin rajuun influenssaan ja olen lääkärissä käynnin jälkeen kotona vuoteen omana ja lääkittynä. Olen todella pahoillani kaikkien lipun ostaneiden puolesta mutta luotan että ymmärrätte. Tänä viikonloppuna en pysty siihen keikkaan jonka ansaitsette. Terveys on tässäkin työssä tärkeintä, Elastinen kirjoitti.