Janni Hussi bongasi härskit kuviot Lontoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useista television realitysarjoista tunnetuksi tullut fitness- ja realitykaunotar Janni Hussi seurustelee televisiosta tutun Joel Harkimon kanssa. Hussi on aktiivinen sosiaalisen median päivittäjä, ja häneltä nähdään usein myös tavallista näyttävämpää materiaalia.

Nyt Janni on julkaissut hauskan valokuvan Lontoosta, jossa hän on ollut matkailemassa. Tarkkasilmäinen Hussi huomasi yllättäen, että sillan kaiteen aukoista heijastui sillan pintaan hieman tavallista erikoisemman muotoinen kuvio. Joku voisi nimittäin huomata yhdennäköisyyden vaikkapa miehisen sukuelimen kanssa. Janni heitti kuvatekstissä vielä hauskan vitsin aiheeseen liittyen.

– Kun tämä kaide aikoinaan rakennettiin, Britanniassa vallitsi vielä dicktatuuri, Janni Hussi veisteli somessa.