Lamborghini Huracan löytyi hylättynä ojasta – poliisikin ihmeissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluautojen kuninkuusluokkaan lukeutuva Lamborghini Huracan on lukemattomien autoja rakastavien unelma, mutta ilmeisesti jollekin se oli hieman turhempi kapine. Suomessa jopa 400.000 euron arvoinen auto löytyi nimittäin yllättäen ojasta ilman kuljettajaa Pohjois-Lontoossa.

Lontoon poliisi on yrittänyt selvittää purppuranvärisen auton omistajaa ja sen kohtaloa perjantaista saakka, mutta ei ole vielä saanut selville mistä on ollut kyse, Fox News uutisoi. Auton kuvasi kameramies Andrew Laurence.

Suomessa on parhaillaan myynnissä jokunen Lamborghini Huracan, joiden hinta vaihtelee 350.000 eurosta peräti 520.000 euroon. 2 000 kilometriä ajetun vuosimallin 2017 Huracanin saa itselleen 370.000 eurolla.