Olivia Wilde peppu pystyssä – takavuosien seksisymboli julkaisi kuvasarjan

Viihdeuutiset · Stara.fi

35-vuotias näyttelijätär Olivia Wilde sai pari vuotta sitten toisen lapsensa miehensä Jason Sudeikisin kanssa. Wilde esitteli tuolloin kauniisti pyöristynyttä raskausvatsaansa Instagram-kuvissaan, jossa nainen oli ilman paitaa. Sittemmin Olivia on viettänyt julkisuudesta selkeästi hiljaiseloa.

Nyt Olivia on kuitenkin julkaissut verkossa kolmen kuvan kuvasarjan, jonka hän löysi arkistostaan. Wilde itsekin ihmettelee miksi hän on poseerannut vuosikymmenten varrella kaikissa näissä kolmessa kuvassa nimenomaan peppu pystyssä.

Olivia Wilde on ollut yhdessä Jason Sudeikisiin kanssa vuodesta 2011 lähtien. Viime aikoina Olivia on keskittynyt näyttelemisen sijaan pääasiassa ohjaamiseen, minkä johdosta hänen ei tarvitse enää olla esillä medioissa yhtä paljon kuin aiemmin.