Suomen Euroviisu valittiin – voittaja on Look Away

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Euroviisu on juuri valittu Daruden kolmesta ehdokkaasta, joita on esitelty viime viikkoina kappale kerrallaan. Suomen edustajaksi jo aiemmin valittu Ville ”Darude” Virtanen esitteli kilpailukappaleet Release Me, Superman ja Look Away.

Tänään kolme ehdokasta esiteltiin vielä kerran suorassa televisiolähetyksessä, jonka lopuksi Suomen viisukappaleeksi valittiin eniten pisteitä asiantuntijaraadeilta ja katsojilta saanut kappale.

Katso Release Me -kappale tästä

Darude on säveltänyt ja sanoittanut Release Me -kappaleen yhdessä Jaakko Mannisen ja Brandyn Burnetten kanssa. Kappaleen ovat tuottaneet Darude ja Petri Alanko. Solistina on Sebastian Rejman. Kappaleen julkaisee Armada Music. Musiikkivideon on ohjannut Jaakko Manninen.

Katso Superman-kappale tästä

Darude on säveltänyt ja sanoittanut Superman-kappaleen yhdessä Thom Bridgesin ja Chris Hopen kanssa. Supermanin on tuottanut Darude. Solistina Supermanissa kuten kaikissa UMK-kilpailukappaleissa on Sebastian Rejman. Musiikkivideon on ohjannut Jaakko Manninen.

Katso Look Away -kappale tästä

Look Away -kappaleen ovat säveltäneet ja sanoittaneet Sebastian Rejman ja Darude. Luontoteemaisen musiikkivideon on ohjannut Jaakko Manninen. Kuvissa näkyy aavikoita, metsiä, hiekkarantoja ja revontulia.