Uutta hohtoa sänkypuuhiin? Näin seksielämä paranee parisuhteessa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jokaisessa pitkässä liitossa koittaa aikakausi, jolloin seksiä harrastetaan alkuhuumaa vähemmän. Läheisyys ja intiimielämän ylläpitäminen ovat kuitenkin toimivan liiton avaintekijöitä. Seksielämää voi parantaa yhdellä loistavalla keinolla.

Muodosta salasuhde oman kumppanisi kanssa. Girl Boner: The Good Girl’s Guide to Sexual Empowerment -teoksessa kerrotaan lukuisten seksivälinevertailujen ja asentojen lisäksi vinkki, että kumppanusten kannattaa muodostaa lisäjännitystä parisuhteeseen. He voivat sopia panotreffit lounastunnille tai flirttailla koko päivän pikaviestinpalveluissa.

Ideana on saavuttaa uudenlaista kanssakäymistä oman tutun ja turvallisen puolison kanssa. Suhde pysyy tällöin tuoreena ja jännittävänä. Jos haluaa, voi salasuhdetta leikkiä toisella paikkakunnalla omaksumalla mielikuvitusroolit. Tällöin kenenkään ei tarviste tietää, että olette olleet kymmenen vuotta naimisissa. Voitte teeskennellä, että tapasitte ensimmäistä kertaa.