Soul-supertähti Angie Stone saapuu Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Neo-soulin kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Angie Stone saapuu loppusyksystä konsertoimaan Suomeen. Laulaja esiintyy Helsingissä Kulttuuritalolla maanantaina 21. lokakuuta. Klassikoiksi nousseilla albumeillaan Black Diamond ja Mahogany Soul lukuisia Grammy-ehdokkuuksia ansainnut yhdysvaltalaisartisti valmistelee parhaillaan odotettua kesällä ilmestyvää pitkäsoittoaan.

Angie Stone

Angie Stone aloitti pitkän uransa jo 1970-luvun lopulla rapin pioneereihin kuuluneen Sequence-trion riveissä. Legendaarisen Sugarhill Recordsin kautta julkaistu Funk You Up, Funky Sound (Tear the Roof Off) ja I Don´t Need Your Love avasivat lahjakkaan vokalistin tien arvostetuksi musiikkitaivaan kiintotähdeksi.

Yhteistyötä esimerkiksi Stevie Wonderin, Lenny Kravitzin ja D´Angelon kanssa tehnyt laulaja-lauluntekijä, tuottaja ja multi-instumentalisti julkaisi oman soolodebyyttinsä Black Diamond vuonna 1999, jonka jättimenestystä seurasi kaksi vuotta myöhemmin ilmestynyt Mahogany Soul. Monivaiheisen uran omaavan Angie Stonen viimeisin julkaisu Dream esittelee oman äänensä löytäneen ja vahvan artistin.