Kohukurvitar Blac Chynan rintavako pääosassa – antava iltapuku paljasti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin perhettä tarkoituksella ärsyttäneet Blac Chyna ja Soulja Boy sopivat, että esittäisivät pariskuntaa. He kuitenkin huomasivat kiinnostuneensa toisistaan oikeasti ja aloittivat seurustelun. Suhde kuitenkin päättyi jo kahden viikon seurustelun jälkeen.

View this post on Instagram

Your favorites, Favorite. 🍭 @fashionnova

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Glamourmalli nähdään tällä kertaa esittelemässä huippukurvikasta vartaloaan antavassa violetissa asussa, jonka etumus ei ainakaan liikoja peittele.

View this post on Instagram

Havana Beauty 🇨🇺 @fashionnova

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Blac Chynan exä Tyga on ollut erimielisyyksissä Soulja Boyn kanssa siitä, kumpi räppäri on ollut viime vuonna menestyneempi. Kostona riidasta Soulja Boy hieroi suhdetta Blac Chynaan. Soulja Boy seurustelee nykyisin Tiona Fernan -nimisen mallin kanssa. Parikymppinen nainen työskentelee mallina ja meikkitaiteilijana.