Miljardööri kuoli peniksensä suurennusleikkauksessa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yritykset suurentaa penistä plastiikkakirurgian voimin koituvat toisinaan jopa hengenvaarallisiksi. Nyt suurennusleikkaus on koitunut belgialais-israelilaisen miljardöörin kuolemaksi.

Ehud Arye Laniado kuoli pariisissa sijaitsevalla plastiikkakirurgian klinikalla. 65-vuotias jalokivikauppias kärsi sydänkohtauksesta lääkärin ruiskutettua täyteainetta hänen penikseensä. Hän kuoli leikkauksen aiheuttamiin komplikaatioihin.

The Sun -lehden mukaan Laniado kärsi Napoleon-kompleksista, eli lyhyen pituuden aiheuttamasta huonosta itsetunnosta. Miehen kerrotaan olleen miltei pakkomielteinen ulkonäöstään ja tarkistaneen tilinsä saldon useita kertoja päivässä tunteakseen olonsa paremmaksi.

 

Ehud Laniado, Farewell to a Visionary BusinessmanIt is with great sadness that we confirm the news that our founder,…

Publiée par Ehud Arye Laniado sur Mardi 5 mars 2019