Taiteilijalla sama nimi kuin poptähdellä – bannattiin Facebookista, Twitteristä ja Googlesta

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet sosiaaliset verkostot pyrkivät kitkemään palveluistaan julkisuuden henkilöinä esiintyviä käyttäjiä. Toisinaan tästä aiheutuu harmia heille, joilla sattuu olemaan sama nimi kuin tunnetuilla tähdillä.

Taiteilija Meghan Trainor juomasi yllättäen tilinsä kadonneen sekä Facebookista että Googlesta. Syyksi ilmoitettiin sääntöjen rikkominen. Kun Trainor valitti aiheesta Twitterissä, poistettiin hänen tilinsä myös sieltä.

15 vuotta uraa taiteilijana luonut Trainor potkittiin sosiaalisesta mediasta, sillä hänen nimensä on sama kuin All About That Bass -kappaleesta tunnetulla poptähti Meghan Trainorilla. Gizmodon mukaan nainen on sittemmin onnistunut saamaan tilinsä takaisin.

Trainor on alkanut kampanjoimaan muiden ihmisten puolesta, jotka ovat menettäneet sometilinsä julkisuuden henkilöitä muistuttavien nimiensä vuoksi.