Hiuspannat tulevat muotiin – näin puet aikuismaisesti

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Hiuspantoja näkee nykyisin eniten pikkutytöillä, mutta ne ovat tekemässä vahvaa paluuta myös aikuisten hiusvälinevalikoimiin. Keräsimme Instagramista ideoita, kuinka hiuspannan voi pukea tyylikkäästi ja ilman, että näyttäisi pikkutytöltä.

Markkinoille on tulossa hiuspantoja, jotka näyttävät huivilta, mutta pään ympärille voi myös kietaista huivin tai kangaspannan. Myös koristeelliset helmistä valmistetut hiuspannat antavat viimeistellyn ja huolitellun ulkonäön. Toisinaan helmien kanssa voi olla myös muita koristeellisia yksityiskohtia, kuten koristekiviä ja jalometalleja.

On myös muodikasta, että pannassa on muhkea kankainen rusetti. Muovipannoista parhaimpia ovat ohuet ja vaatimattomat versiot. Panta helpottaa hiustenlaittoa, sillä sen avulla saa nopean kampauksen ja suortuvat aisoihin.

View this post on Instagram

matchy matchy💁🏽‍♀️💘

A post shared by OLIVIA ROSE (@oliviadipede) on

View this post on Instagram

:: All about the Mustard :: Along with our twisted knot soft nylon headbands we have the twisted knot headband. They are all handmade from soft Organic cotton jersey fabric which is stretchy and most importantly comfy for little heads. These headbands can be untied and re-tied in a double knot for the perfect fit. They are a gorgeous accessory for littles girls and mummy's alike, making them the perfect accessory for an outfit or family twinning. These are available in sizes 6 Months – 2 Years and 3 Years – Adult. Can you also spot our Rhubarb earrings? E x #rhubarbthebird #twinning #adultheadbands #topknot #newstyle #newproducts #handmadehairaccessories #workingmumma #handmadeinnorfolk #handmadeforyou #hairaccessories #kidshairaccessories #organicfabric #elvelyckandesign #twistedknotheadbands #childrenshairaccessories

A post shared by Rhubarb the Bird (@rhubarbthebird) on