Kiinalainen teetti kauneusleikkauksen kissalle – oli omistajan mielestä ruma

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kiinalainen uutiskanava on kertonut naisesta, joka maksoi kissalleen kauneusleikkauksen. Lemmikin silmäluomia kohottava leikkaus maksoi noin 1.300 euroa. Ihmiset ovat syyttäneet naista eläinrääkkääjäksi.

Kiinalainen nainen on teettänyt kissalleen plastiikkakirurgisen toimenpiteen, koska ei pitänyt lemmikkieläimensä silmien muodosta. Jiangsu-televisiokanavan mukaan eläinlääkäri oli operoinut kissan molemmat silmäluomet. Leikkaus suoritettiin Rupengin eläinsairaalassa Nanjingissa, Vice uutisoi.

Eläinlääkäri kertoi uutiskanavalle, että eläinten kauneusleikkaukset eivät ole niin harvinaisia kuin voisi luulla. Näyttelykoirien omistajat haluavat usein korjailla eläintensä ulkonäköä kirurgisilla toimenpiteillä. Kissanomistajan toimintaa on kuitenkin arvosteltu kovasanaisesti sosiaalisessa mediassa. Leikkaus ei ollut välttämätön kissan hyvinvoinnin kannalta.