Darth Vader puhuu rallienglantia – videosta viraalihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mitä jos Star Wars -elokuvien pelätty Darth Vader olisikin brittienglannin sijaan puhunut rallienglantinakin tunnetulla suomalaisella aksentilla? Tähän polttavaan kysymykseen tarjoaa vastauksen tuore video.

Youtuben Accenticall-kanavalla jaetulla videolla nähdään uudistettu versio Imperiumin vastaisku -elokuvan ikonisesta lopputaistelusta. Siinä Darth Vader puhuukin englantia nyt samaan tapaan kuin suomalainen rallikuski tai turisti ulkomailla.

Erehtyypä Darth Vader videon aikana päästämään suustaan myös puhtaasti suomenkielisen ärräpään. Viraalihitiksi nousseen videon taustalla olevalla Accenticall-kanavalla on aikaisemmin julkaistu ralliengalliksi kääntyneitä versioita muun muassa Toton Africasta ja Pulp Fictionin kohtauksesta.