Jättiläismäinen koirasusi sai uuden kodin – alkuperäinen omistaja jätti kuolemaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valtavan kokoinen koirasusi Yuki on herättänyt sosiaalisessa mediassa sekä hämmästystä että ihastusta. Eläin on saanut uuden rakastavan kodin jouduttuaan hylätyksi.

Yukista oli liikaa työtä sen alkuperäisille omistajille, jotka veivät sen kenneliin. Eläin säästyi kuitenkin lopettamiselta Floridan Shy Wolf Sanctuary -eläinsuojan vapaaehtoistyöntekijöiden pelastettua sen.

Shy Wolf Sanctuaryn Brittany Allen kertoo DNA-testin paljastaneen Yukissa olevan 87,4 prosenttia harmaasutta, 8,6 prosenttia siperianhuskya ja 3,9 prosenttia saksanpaimenkoiraa. Bored Panda -sivuston mukaan hän kuvailee Yukia ja muita koirasusia eläimiksi, kotka vaativat arvostusta ja kovaa työtä.

Yukista tuli viraalitähti erityisesti sen jälkeen, kun Allenin jakama lyhyt Instagram-video levisi verkossa. Siinä eläimen valtava koko tulee hyvin esille.