Mansesterilta uusi single – tarina sivuraiteelle ajautuneesta nuoresta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen rap-yhtye Mansesteri on julkaissut uuden singlen Tarvin aikaa, joka on tarina sivuraiteelle ajauteen nuoren elämästä. Koskettavalla kappaleella vierailee Lassi Viljanen, joka on tullut monille tutuksi muun muassa Idols-ohjelmasta ja Suomen Karaoken SM -kilpailusta.

Uusi single on varsinkin bändin solistille Mc Manelle henkilökohtaisesti tärkeä laulu. Ideatasolla se on ollut olemassa jo pitkään.

– Tarkoitus oli tehdä oma soolobiisi, mutta Vainis piti sitä henkilökohtaisuudesta huolimatta tosi samaistuttavana ja halusi ehdottomasti lähteä mukaan. Mun oma säe kertoo parhaasta nuoruudenystävästä, jonka elämä lähti jo lastenkodin kautta vähän väärille raiteille, sekä mun omista fiiliksistä ja tunteista häntä kohtaan, Mc Mane kertoo.

– Mulla on ollu jo vuosia mielessä, että haluan tehdä siitä ihmisestä biisin, mutten oo saanu purettua sitä oikeella tavalla sanoiksi. Joskus tarvii vähän etäisyyttä ja aikaa asioiden käsittelyyn, sekä niiden purkamiseen, siitä itse biisikin sai nimensä.

Tuotannosta vastasi Mansesterin hovituottaja Joni ”Zankie” Vuorinen, sekä miksauksesta ja masteroinnista Mansesterin alkuperäisjäsenenäkin tuttu Sasu ”Sarkastinen” Salonen. Yhtye on parhaillaan 10-vuotisjuhlakiertueella. Keikoilla kuullaan läpileikkaus Mansesterin tuotannosta aina alkuajan hiteistä alkaen.