Mitkä takapuolet! Näyttävät kaksoset niittävät mainetta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa asuvat Miriam ja Michelle Carolus ovat identtiset kaksoset. He saavuttavat mainetta netissä muhkeita takamuksiaan esitellen. Kaksikkoa kutsutaan Double Dose Twins -nimellä.

Heillä on Instagramissa 1,4 miljoonaa seuraajaa, sillä kanavalla esitellään naisten pyöreitä pakaroita antaumuksella. Naiset kertovat tekevänsä 2.000 kyykkyä päivittäin ylläpitääkseen kapeaa uumaa ja pyöreää peppua. Noin 90 prosenttia heidän tuloistaan tulee takapuolten ansiosta.

Carolusin siskokset elättävät itsensä ulkonäöllään, joten he ovat tarkkoja yhdennäköisyydestään. Heillä on oma kokki, joka valmistaa ateriat etukäteen siten, etteivät naiset nauti liikaa kaloreita figuurinsa ylläpitääkseen. Molemmille naisille on tehty kaksi rintojenkohotusleikkausta, mutta takapuolia ei ole kohotettu tai lantiota kavennettu muun kuin liikunnan avulla.